fredag 2 juli 2010

Min dröm i tre bilder

Jag e sååå ledsen för att jag har vart såååååå dålig på att göra inlägg på senaste tiden. Det verkar som om det går i ett i livet just nu......Jag har så många drömmar och gör så gott jag kan...när jag orkar....Jag tänkte inte ha bloggen som ventilation men jag har fått så nya goda vänner som alltid verkar dela med sig...så jag gör ett försök..... Mitt liv har stagnerat lite...
Jag har alltid levt mitt liv...på mitt sätt....för mig. Så kliver det in en man som totalt tar mig med storm. Det var 4 år sedan. Mitt hjärta rinner över än för denna man och efter , som sagt, 4 år, så berättar han att han har "nog" ångrat sig när det gäller barn frågan....Jag går söööönder!!!!!!! Jag e 36. Kommunicationen har tagit slut. Jag har sagt allt man kan tänka sig. Använt mig av alla vinklar och det enda jag får e tystnad. Hellre gorm och skrik...än tystnad. Suck!!!!! Nu har jag ertappat migsjälv vara elak och berättar att jag tycker han e orättvis och e föör egocentrerad. Att han inte får beöva mig av min största gåva i livet....att bli mamma för att han e rädd.. Mina ägg tar slut och jag blir bitter och elak, han lämnar mig och kan bli pappa i hela livet. I dont have that luxury!!!!!! Tänk om det blir så???!!!!


Den kärleken jag har för denna man har jag aldrig vart med om förr. Jag letade i 32 efter honom och nu e han här. Ska jag inte vara nöjd med det....???? Men vad kan göra åt den ilska jag känner för denna man vid detta tillfälle???? Dessa tre bilder är mina dröm bilder :)) Frän golv till tak med familjen i mitten, fast MIN egen!!!! På kuppen har jag lyckats dra på mig 20 kilo på två och ett halvt år. Han älskar mina former mer idag än förr så det e inte problemet. Men jag behöver all stöd jag kan få för att komma igång igen. Ni som har läst min blogg vet att jag inte är så här personlig. Kram på er alla goa och snälla.....hjälp!!!!!!