tisdag 8 juni 2010

Närmar mig "nöjd" målet


Pling plong alla bloggummor, då var man hemma med lunginflammation igen då, suck vad trist det e. Jag orkar ju nästan ingenting alls. Lite pyssel hinns det med emellanåt men inte alls som jag e van vid. Och dessutom firas det födelsedag då T fyller idag. Uppe med tuppen så älsklingen får sin årliga frukost på sängen. En stooor kopp kaffe och ett par smörgåsar med ost och gurka som jag skurit ut till små hjärtan. Lite påhittig får man allt vara.





Jag berättade i ett tidigare inlägg hur missnöjd jag har vart med altanen. Nu har vi fått undan allt skräp. Jag var heller inte nöjd med duken jag valt till matsalen så istället flyttade jag ut den och oj vad härligt ljust det blev. Det e som ett extra vardagsrum. Byrån fick jag av goa granne Amanda, och efter lite cilit bang så var den som gott som ny.






Men åhhhhh vad jag ser fram emot att måla altanen ljus grå. Få bort den här brygg känslan.



Äntligen har jag införskaffat kuddar till de super vackra överdragen som jag fick av snälla Helena när hon var i Thailand. Härligt när man e påtänkt utan att man vet om det :)))



Såååå vackra!!!!!!!!!


Kroken som jag köpte när jag var hos goa Anette med bloggen ett hus i vitt satt till en början på en helt annan vägg. På den väggen bestämde vi oss för att ställa en ståhylla istället så kroken fick tas ner igen och vänta på sin tur. Och bra det, för här passar den mycket bättre.




En äkta gammal karaff från Frankrike hittade jag på jobbet och den fick följa med mig hem.




Trädgården i bakrunden som bara sprutar ur sig blommor och annat fint.




Faktiskt ganska trivsamt e det här ute men lite glest än så länge. Allt det här e ju bara under tiden medans jag väntar på att få råd med min lounge i konst rotting :)) Duger alldeles utmärkt. Det ska även upp två tavlor som jag målade en massa år sen.




Och vet ni vad.....även fast det e älsklingen som fyller år så känns det som om det e jag som har fått present. Jag har länge (sen förra sommaren för att vara exakt) velat komma igång med grönsakslandet. Det har sett mörkt ut på den fronten.....men........idag kom han hemsläpandes med 4 pallkragar och satte igång direkt. Imorgon skall det inhandlas jord och så ska äntligen de små busföerna få komma ut. Det växer för fulla muggar här hemma i smålåder av olika slag men nu ska de få flytta in på riktigt och få en massa plats att sträcka ut sig på. Nu e det banne mig dags för tårta, mums!!!!! Ha det toppen så hörs vi snart igen.
Kraaaaaaaaaam