måndag 8 februari 2010

Stolarna

Hej hopp allihop!!! När vi först flyttade in i huset så hade jag bestämt hur det skulle se ut.... hahaha säger jag bara. Visst att det blev så. Men en sak som jag "nästan" klarat av var att jag ville ha alla olika stolar, inte en enda lik den andre. Nu har jag två av alla och det blev riktigt bra. Lite mera sammanhängande tycker jag. Dessa pinn stolar var de första jag inskaffade. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så hade de en sån "härlig" mint grön ljus blå färg, hrm, inte så jätte mitt i prick. Men tiden gick och jag hittade mina dröm stolar. Två som fick sig en hel renovering med färg, nya dynor och lite rosetter. Och de andra paret, som var karm stolar, var redan tipp topp. Så dessa placerades ut i huset som avställnings ytor, stackarna. Klockan som står bakom har också fått sig en rejäl omgång och bilderna kommer snart. Min älskling har get sin "godkännande" att det skall inhandlas en kamera inom kort. Håll tummarna :)



Så för ca en och en halv vecka sedan så påbörjades renoveringen av "stackarna". Nu e det inte så synd om de längre ska ni veta. De bara lyser av stolthet och vitt, så klart, ler. Det kanske inte är så lätt att se färg skiftningen men den syns tydligt "live". Jag SKA bli bättre på att ta ordentliga bilder, men har inte riktigt lärt mig det ännu. Men nu springer jag i alla fall runt och försöker hitta deras rätta platser.




Et voila!!! Behold. Mina små söta stolar har fått tillbaka sina liv!!! Kram och så höres vi snart igen :)





Katasrof!!!!

Hej alla, hoppas ni haft en helt underbar helg. Det har ju inte vart så kallt så det smärtar att ta sina promenader i alla fall. Nu har det nog lugnat sig lite. Den här vintern kommer jag aldrig glömma!!! Jag e vinter tjej och det e väl så här det ska vara.....eller!!! Vet ni vad som hänt.....??!!!! Kameran har gått sönder!!!! För mig är detta en katastrof just nu då det är sååå kul att lägga ut bilder. Och igår, Söndags så blev vitrin skåpet klart och monterat och så kan jag inte visa bilder på det......aaaaahhhhhrrrrr!!!! Men, ni ska tro jag har fått pyssla. Jag hade redan bestämt vad som skulle få stå i skåpet sedan ett bra tag tillbaka, fniss. Saft flaskor, krukor, ljusstakar, fotoramar och en massa textilier. Mums vad kul och jiss så fint det blev. och den ny målade klockan passade galant ovanför. Det är ju inte direkt som att digital kameror växer på trän nu för tiden. Jag e så ledsen och vet inte just nu hur jag ska lösa det hela. Det e då tur att jag har tagit lite bilder i förväg. Det här var en pytte tavla jag hittade på loppis som hänger bemötande i hallen för alla att se. Förutom min älskling då som märkte den efter tre dagar. Jag ville inte säga nåt men till slut slank det ut. "Har du verkligen inte sett vad som hänger i entren"??? Nää, vaddå, nåt till mig??? Hahaha..... Den fick i alla fall lite vit färg och slipades. Bilden underst tyckte jag blev så häftig effekt och tänkte bara ta med den men då hade ni ju inte fått se hur den egentligen ser ut. Kraaaam på er alla.