måndag 1 mars 2010

Pyssel

Hej alla bloggerskor!!! Jag hoppas ni har haft en en helt underbar helg. Här har det vart pyssel hörna. I Fredags åkte vi iväg och hämtade paketet som snälla Marianne med bloggen och loppisen Sköna Gröna Ting skickat full med massa fina ting från hennes loppis. Tre kammarljusstakar, en bägar liknande kopp och två hjärformade rostiga krokar (mina personliga favoriter, fniss). Ta en titt in till henne. Hon har så mycket fint och för kanon priser.
Ni vet säkert vad jag menar när jag säger att mycket utav dagen spenderas framför datorn. Och nu när jag äntligen fått hem ett så fint skrivbord kan jag få mitt efterlängtade "kontor". Jag är inte så förtjust i just det urval utav arkivpärmar i trä som finns, så jag pimpade upp mina som jag hade hemma. De fick sig en omgång av vitt, på både insida och utsida. Jag kom iväg till Panduro (så kul butik) och köpte små fyrkantika papp bitar (lite tjockare) med super fina mönster från Laura Ashley. Spray lim och en sax så var det bara att sätta igång. Och detta blev resultatet. Jag e såå nöjd och vill göra massa fler.

Igår kväll, Söndag, så kom grannarna på besök. De har precis fått sin tredje son så det e full rulle må ni tro, skratt. Jag bara älskar att äntligen ha ett kök som så många får plats i. Jag och pappa granne stog i köket, de två äldre pojkarna sprang vilda och byggde kojor och min karl gick och bar på minstingen som knappt e två månader ännu. Och mamma granne fick sig en liten välbehövd paus. Livet!!!!!! Det är ju gluten fritt här hemma så jag gav mig på en gluten fri deg. Hmmmm, blev inte helt mitt i prick så jag ska leta upp ett bättre och dela med mig det till er. Man slipper den där tunga klumpen i magen som jag tror många utav oss kan känna, även när man ätit pizza. Ikväll är vi bjudna på middag hon en utav mina äldsta väninnor. Jag berättar mer om det i veckan. Kram på er i ännu mera snö. Håll ut!!! Våren e här snart!!!