onsdag 3 mars 2010

Lite gott o blandat

Hej allihop!!! Idag skiner solen för fulla muggar och det e ju bara sååå underbart. De senaste dagarna har jag bara dragit undan gardinen på morgonen för att se väderprognosen och snabbt som attan krypit ner i sängen igen. Kallt och blask i skogen är inget jag direkt längtade efter. Men idag kom jag ut. Som ett litet barn skuttade jag omkring när jag tror och hoppas att ingen såg mig, skratt. Så nu sitter jag här med en välförtjänad kopp te och min härliga blogg framför mig. Jag och mannen var på middag hos våra goda vänner i Måndags. Vi tjejer har kännt varandra sedan vi var 15-16 år gamla. Hon bjöd på en härlig fisk rätt. Torsk i en tomat sås med oliver. Hon hade fixat så fint med gluten fritt och allt. Även laktos fri glass till efterrätt. Sen spelades det spel till fruktansvärda kl 2 på natten. Och mannen som ska upp kl 7:00. Fy, vad jag led med honom då det var halt på vägen och ca en timmes resväg hem. Så vi var i säng till ca halv fyra. Han var som en säck nötter när han kom hem och krash landade på soffan och rörde sig inte på hela kvällen.



Jag har ännu inte fått tag i en kamera så det var som sagt en himla tur att jag knäppte så mycket kort när min mamma var här. Idag blir det lite bilder på textil avdelningen i vitrinskåpet. Den lilla rosa hjärtformade asken fanns en hjärtformad diamant ring som jag fick av mannen när vi firade våran allra första alla hjärtans dag. Hur många gånger av ordet "hjärta" får ni till i en mening????? Skratt!! Jag minns det så väl för vi hade bestämt att inte köpa för dyrt åt varandra och jag hade ju hållt det och gett honom choklad, pip tobak och lotter, hahaha. Tror ni jag kände mig dum när jag öppnade min present??!!!!

I Jul present av min syster fick jag en hel hög av köks handukar (bilden ovan). Jag har alltid haft pippi på dem. Det här e bara en del av lagret då det blir för mycket av det goda ibland. Och när jag tröttnar på dessa, så e det bara att byta ut mot de andra. Fiffigt det där, fniss. Och självklart löpare (bilden nedan). Vitt, vitt och lite grått!!! Ha en helt underbar dag och så hörs vi snart igen. Kraaaam