fredag 5 mars 2010

Happy Friday alla goa!!!! Vad roligt det här med bloggandet ÄR!! Jag känner ett leende sprida sig över läpparna när jag vaknar på morgonen, slår på datorn, och läser vad ni alla har lämnat för kommentarer på det senaste inlägget. Sååå kul att ni har börjat hitta in till mig :)))
Idag tänkte jag visa lite bilder på vårat sovrum som är så gott som klart nu. Det tillkommer ju någonting precis hela tiden, och när jag tror att det är färdigt så får jag en snille blixt och vänder upp och ner på allting. Någon som känner igen sig??? Bilderna blev riktigt godkända den här gången tycker jag. Ni som hängt med mig nu ett tag vet vad svårt jag har haft att få till belysning och äkthet och känna mig nöjd. Man kan verkligen se färgen på väggen....tackar solen :)) Och sen skadar det väl inte att det flyttat in lite vitt.....

Pinnstolarna blev jag färdig med för ett bra tag sedan, och den ena hamnade inne hos oss, och den andra står och pryder gästrummet. Men byrån är hyfsat ny. Den fick sig en omgång med slippapper, penseln och utbytta knoppar. Vi rev ut garderoberna då vi ville ha större och en annan lösning på rummet. Vi har en "walk in closet" och ett extra utrymme i hallen, så vi klarade oss utan någon förvaring i sovrummet. Jag har länge önskat mig ett linne skåp med glas rutor och eventuellt en låda längst ner, men den här får duga tills jag hittar det jag söker. Den e ju så söt.


Skålen är i trä och var mörkbrun innan, vilket också var snyggt och passade bra. Men golvet är så mörkt så jag ville få in lite vita detaljer, så den fick sig också en omgång, fniss. Lampan till höger är faktiskt en fotogen lampa och gör sig så bra där den står. Den brinner inte alls speciellt länge men ger ett underbart ljus på kvällen då vi ska lägga oss. Tackar vet jag loppis.
Och spegeln är ett Blocket fynd.

Innan vi renoverade så satt jag hellre på övervåningen men nu längtar jag ner för att ligga och läsa alla mina inredningstidningar och mysa i romantiken. Ibland kan jag bara ligga och titta mig omkring och bli alldeles lugn. Mjuka härliga färger med rätt belysning. Mums vad nöjda vi är!!! Nu ska jag ut i blogglandia och titta in till er en stund. Heja Fredag!!! Kram på er :)