fredag 12 mars 2010

Min första award!!!!


bild från Sommarhus-Images

Hej alla härliga bloggerskor!!! Kan ni tro att det ör Fredag nu igen??!! Nu känns det som tiden
bara springer iväg. Jag ser så fram emot våren och sommaren nu. Jag har ju inte haft några
som helst problem med att det är vinter. Älskar vintern!!! Men jag har hittat så mycket som jag vill pynta altanen med. Och allt finns på Rusta...... Det hade jag aldrig trott. Jag och
mannen var där förra helgen och jag tappade hakan när jag såg hur mycket det utvecklats.



bild från Romantik-Images

Ville inspirera med lite sommar bilder, havsglimtar och strålande solsken. Tänk att få sitta på denna uteveranda med en kopp te eller ett stort glas saft, mums :) Kuddar och dynor står på önska listan till sommaren. Har inte valt färg det ska gå i ännu men nåt lugnande får det nog bli. Mannen håller tummarna att jag låter bli turquoise, men jag tror inte jag kan lova det, skratt.



bild från New Picture- Images
Färgerna i denna bild är bara sååå vackra!!! Den antik grå blåa är definitivt en utav mina favoriter och den har äntligen börjat sprida sig genom mitt hem. Den är inte billig men hu så fint det blir. Och fönsterluckorna vill jag gärna kunna ha hemma en vacker dag. She who seeks, will find.... Helt sagolika!!!




bild från vardags rum-romantiska hem-Images

Och här behövs det väl inga ord!!!! När jag tittar på den här bilden blir jag alldeles varm inombords. Den gör mig glad helt enkelt. Det naturliga ljuset som kommer in genom, vad jag ser, stora öppna altandörrar men tyger som fladdrar i vinden ut till poolen......mmmmmm. Har ni sett vilka golv??!!! Och de super häftiga skåpen med fönster dörrar på den bakre väggen.






Och vet ni vad....!!!!??? Jag har fått min första award!!!! Jag känner mig såååå himla hedrad. Det var super goa Fröken Vit i Madickenhuset som delade ut den och medelade mig imorse. Ni ska tro jag blev glad. Så nu vill jag dela med mig, och skicka ut awards till några utav er. Ni vet att jag inte vart med så länge och jag är såå tacksam för all eran hjälp och att ni är så snälla och lämnar kommentarer.



Här är reglerna för att få motta awarden:

The Sunshine Blog Award is awarded to bloggers
whose positivity and creativity inspire others in the blog world.
The rules for accepting the award are:


1. Put the logo on your blog or within your post.
2. Pass the award to 12 bloggers.
3. Link the nominees within your post.
4. Let them know they received this award by commenting on their blog.
5. Share the love and link to the person from whom you received this award.


Jag vill ge The sunshine Award till följande bloggare: