måndag 18 januari 2010

Tålamod!!




Tålamod,tålamod,tålamod!!!!! Favorit loppisen slår till igen!!!!

Jag har länge önskat mig ett gammalt skrivbord och det finns det en hel del av där ute. men de har ju som vanligt inte passat ihop med bilden i huvudet. Förra helgen var jag supernära att köpa ett som jag tvivlade starkt på. Det VAR ju inte ett sånt jag ville ha!! Mannen som äger loppisen, tillsammans med hans fru, nämde då att det jag önskar kommer in lite då och då. Så jag tog kontakt med mitt tålamod och bestämde mig för att avvakta......och tur var då det!!

Helgen efter, alltså i Söndags, tog vi en tur igen. Så fort jag klev in genom dörren så sa han, "jag har nåt som du vill ha". Jag visste direkt. En titt och tusen lappen senare så var skrivbordet mitt. Jag har vart väldigt sugen på att måla det vitt, men det passar som handen i handsken färgmässigt med resten, så mannen har bett mig suga lite på karamellen.....mmm.... får se......Ha det gott :)







Hjälp Haiti!!!!



bilderna lånade från google images


Hej alla, det är ju helt förskräckligt det som har hänt nu i Haiti. Tycker det är någonting riktigt allvarligt som händer oftare nu för tiden. Suck.....

Som tur e så behöver vi inte vara helt maktlösa utan kan ge en liten hjälpande hand. Jag ger er tre olika alternativ som jag har använt mig utav.

1: Läkare utan Gränser: sms:a LIV till 72990 så donerar ni 50kr.

2:Rädda Barnen: sms:a 10KATASTROF(10kr) eller 50KATASTROF(50kr) till72950.

3:Röda Korset: sms:a AKUT till 72900 (50kr).


Flera donations organisationer finns självfallet!!!

Jag tar en liten stund då och då för att tänka på de drabbade och hålla de goda energierna flödande. Kram på er och ta hand om varandra