söndag 3 januari 2010

Dofta gott



Hej igen,

Har ni tänkt på att klädkammaren inte alltid doftar så vackert som man håppas. Jag vet att det ska vara små vackra påsar med rosor eller blommor på. Dem har även jag. Men jag anser inte att vi ska glömma de små porslins kulorna som regerade förr. Dem e super söta och håller doften lika bra som påsarna.

Att "inte" gömma i lådan

Har ni funderat på vad fult det är med diskborstar och vilket val andra har utav handukar i köket?? Klassikern av svart för att det ändå läggs i lådan. Ja, det e klart att man kan lägga dem i diskmaskinen , och det gör jag. Men jag dekorerar fortfarande med snygga borstar. Underskatta aldrig de billiga varuhusen...man kan verkligen komma bra undan. Överskottsbolaget-2 för 15kr. Och så söta. Passar till mina handukar 3 för 79 från Ellos. Som Lidl reklamen...var inte en snobb!!

Mina stolar







Som jag berättade i inlägget om köket så har det inskaffats nya stolar. Det som visades i mitt huvud var ett gediget matbord med alla olika stolar precis som jag har med te och kaffe koppar. Varje dag är olik den andre och variation är jätte viktigt i min vardag. Men när jag hittade köks soffan så hade den sällskap utav två helt fantastiska karm stolar med matchande tyg. Inte nog med att de matchade varandra, utan även de två stolar jag redan hade hemma som jag renoverat med nya sittsar (i guld aktigt tyg )och rosetter. Som vi säger i Norge så var de " mitt i blinka". Helt perfekta med andra ord.

Innan Julen är förbi






Hej allesamman,



Nu e det nya året kommet. Håppas ni alla har haft det underbart med många goda skratt och högvis med mat. Dags att komma ut i naturen nu så här i efterhand och få fart på de extra kilon som i alla fall jag alltid ser till att lägga på mig. Men innan Julen är helt förbi så måste jag visa våran fantastiska gran som vi äntligen fick upp. Då jag är den tråkiga allergikern så fick vi tänka om angående en riktig gran. Med tanke på hur fusk granar har sett ut förr så visste jag inte vad jag hade att vänta mig, det ska ju gärna matcha bilden i huvudet. Så iväg bar det på jakt. Efter många besök så hade vi sparat Bauhaus tills sist och det var där fick vi vinst. Väldigt bra visning av alla storlekar och som vanligt väl skyltat med priserna. Så kortet drogs och hem tog vi oss, med ett smalt avlångt paket. Och så vackert det blev. Ska nästan bli synd att ta ner det med tanke på vilket fint ljus det avger.
Och när jag trodde Jul handladet skulle vara slut för år 2009 hittade jag dessa fantastiska ljus paket som jag redan längtar efter att få lägga under granen nästa Jul. På rea för endast 89kr på Eurostore. Nedsatta från 499kr.Så går det när man handlar efter det nya året=nya priser. Men var bara tvungen att koppla in dem för att kolla om de funkar och självklart för att se det fina ljuset de avger. Gott Nytt år allihop och ha det riktigt gott nu. Kram