fredag 14 maj 2010

Tvättstugan












Nej men ni....vad hände med min soliga långhelg??!! Jag och älsklingen kom igång med altan pyntandet och så gick solen och la sig :(( Suck!!! Det kommer bilder vid ett senare tillfälle. Jag e inte alls nöjd ännu. Jag vill måla trädäcket i ljus grått och slimma ner färgvalen så det inte blir så plottrigt. Just nu tar jag det jag har hemma bara för att få en bild av hur jag egentligen vill ha det. Så istället visar jag lite bilder från tvättstugan....eller rättare sagt min kollektion av tvätt prylar.
Jag gick in och tittade på bilder jag tagit när jag precis kommit igång med bloggen, och det e himla kul att se hur mycket jag har lärt mig under en ganska kort tid. Och det e väl tur med tanke på att de inte alls e nåt bra, skratt. Taskigt ljus, stela uppställningar och knepigt val av föremål. Men så började jag också mitt i mörkaste vintern så det var himla svårt att få ljusa bilder över huvud taget.
Det e så härligt nu att sommaren e på gång. Det här blir den andra sommaren sedan vi flyttade in i nya huset och vi har redan vissa traditioner. Vi har haft sån tur med våra grannar. De e ett ungt par med tre söner och det springs fram och tillbaka här med jämna mellanrum.
Spontana grillningar och planer inför inoljning av altaner och hus målning. Vi e duktiga på att hjälpas åt och skrattar gott ihop :))
Vad har ni för planer för sommaren??
Nu ska jag in till er och gotta mig. Kram på er alla!!!!!!!