torsdag 25 februari 2010

Mycket nu :)

Hallå alla snö gummor, nu e det snart helg igen! Jag vill först be om ursäkt att jag inte hört av mig på några dagar, men det har hänt en hel del här. För det mesta positivt :) Jag har eventuellt fått ett jobb inom möbel hantering och tapetsering som jag vart på jakt efter länge nu. Jag får beskedet imorgon så håll tummarna :) Att starta eget e en enorm dröm, men jag känner att jag inte alltid håller måttet i alla lägen (kanske många kan känna igen sig i??). Det är mycket som jag känner att jag klarar av galant och vissa andra områden som jag vill förbättra. Man blir väl aldrig fullärd, annars vore det ju alldeles för trist :) Utveckling!!!

Min fästman hade ett riktigt bra sätt att se på det hela då pengarna är "mycket" dåliga. Om jag ser det som en utbildning som jag annars hade fått betala för själv, får jag nu istället betalt för......Helt rätt tänk!!

På tal om nåt helt annat så har vi haft ett bostads förening möte ikväll...pust. Vi köpte den här bostads rätten p.g.a att det skulle friköpas, och nu efter ett år och en månad så blir huset vårat den 15e Mars. Tålamod!!! Vi har köpt ett parhus och många har väntat i flera år på att detta ska bli av. Men hu så mycket gammalt groll som ligger och pyr mellan de som bott här länge. Att de inte kan lösa sina personliga despyter utan att dra in oss nya, eller rättare sagt, tvinga oss att lyssna, genomlida, deras. Man måste inte vara bästa vänner för att samarbete och få saker gjorda, anser jag. Det underlättar ju så klart, men om det inte finns en suck....svälj stoltheten och bete sig vuxen. Det kändes som en pubertets styrd ungdomsgård.

Ja ja bara det blir lugnare snart.....Hur hanterar ni olika situationer? Är ni den coola typen eller e ni snabba med en kommentar??

Så här ser det i alla fall ut in till huset just nu. Oslagbart!!! Det e så vackert men det e riktigt kallt nu för tiden...Pollen som ni ser träffar jag varje dag på min promenad och hon kommer alltid fram så fort hon ser mig och ger mig en knuff. Hon e såå go. Och när jag går därifrån, gnäggar hon flera gånger tills jag kommer bakom krönet och hon inte ser mig längre. Myyys!!
Ha det så gott nu allihop. Nu ska jag in till er en sväng :) Kraaam
Jag försöker komma ut på era bloggar men det står fel på sidorna. Jag kan inte lämna kommentarer.....frustrerande!!!! Oväder på ingång. Har lämnat på en del men vissa får jag försöka ta imorgon :(