torsdag 11 mars 2010

Inspiration

Hej allihop!!! Vad den här veckan har susat förbi för min del. Jag har inte mått så här gott rent kropps mässigt på väldigt länge....tack vare gluten och socker fritt. Men jag har fått motstånd. Fantasin sinar och det känns som om det blir detsamma dag ut och dag in. Det är ju mycket mera pyssel när allt ska vara färskt och kryddas och marineras och läggas i blöt över natten osv....Det är ju egentligen inte alls så jobbigt men det hade vart kul om man hade lite sällskap. Vara några tjejer som förbereder och bubblar och har roligt. Det är verkligen nåt jag saknar från uppväxten i Florida, USA. Man var ofta flera. Här i Sverige har jag fått lära mig tidigt att man tar hand om sitt eget. Jag säger inte att alla har eller är så men lite generellt så är det så jag har uppfattat det.
Men istället för att bli matinspirerad så går jag och letar vackra sovrum. Lustigt det där!!! Första och sista bilden är verkligen i minsmak. Den i mitten tyckte jag helt enkelt bara var så unikt att jag var tvungen att ta med den också. Jag som är dun allergiker går ju verkligen miste om dessa stora fluffiga täcken. Det ser ju nästan ut som om det svävar ovanför sängen. Mina är platta och tråkiga, suck. Men jag har i alla fall lyckats hitta stora fluffiga överkast istället :)

Åhhhh så gudomligt!!!! Allt är så genomtänkt och ljust. Jag hoppas ni njuter av det vackra och att vi hörs snart igen. Kram på er och snart är det helg igen :)))