måndag 8 mars 2010

Gästrummet

Heja kvinnodagen!!!

Idag blir det lite bilder på det nya gästrummet. Jag har brottats lite med att få till värmen i rummet då det inte "får" kallas för rum utan förråd eftersom det saknas fönster. Det gör ju inte det hela lättare när det inte kommer in dagsljus. Rummet har fått sig ett antal renoveringar. När vi flyttade in var väggarna riktigt vita, så en krämig gul bestämdes.


Ett överkast beställdes från Roon som har helt underbara säng kombinationer för ett mycket bra pris. Två dagars leverans tid och vänlig service. Ta en titt vet ja :) Jag hade även två längder utav gardinerna, som jag valt att hänga i vårat sovrum, kvar. Textilier mjukar verkligen upp vilket rum som helst.

Min gamla sjuka mormor var riktigt duktig på att teckna en gång i tiden. Hon har inte möjligheten till det längre. Hennes konst får pryda väggarna och doften av lavendel, vilket är hennes personliga favorit finns i en spray burk från Crabtree på det lilla nattduksbordet tillsammans med lite potpurie och en fotogenlampa. Finns ingen mysigare belysning när man krypit ner för att läsa. Teckningarna fick sig snygga ramar ifrån favorit loppisen vilket spred värme genom rummet. Lustigt vad lite det krävs ibland för att få som man önskat :)


Riktigt färdigt vill jag inte påstå att det är ännu, men allt tar sin tid och behöver sjunka in lite. Men mina gäster säger att de sover som små grisar och myser till fullo. Så då är allt som det ska. En lampa till taket vill jag investera i och få ett bättre ljus än vad det är idag. Hoppas ni får en underbar dag i solskenet. Kram på er!!!!