fredag 2 april 2010

Äntligen en kamera!!!!

Hej alla härliga blogg vänner!!!! Nu e det Fredag igen...Och min älskling har tagit ledigt i helgen för att vi ska få spendera lite extra tid med varandra. Ingen e lyckligare än jag. Det är väldigt få kvällar vi har fått ihop den senaste tiden. Kan ni tänka er att att i Onsdags var vi på banken och köpte oss fria och är nu stolta hus ägare. Vet ni hur vi firade???? Vi kunde och ville inte innan alla papper var påskrivna. Så igår inhandlade vi en splitter ny dator och...håll i er....en digital kamera!!!!!! Ni kan tro jag har sprungit runt idag och fotat upp en storm, skratt. Jag har ju otroligt mycket att ta igen och en del nya ting har hittat hem hit. Som den här härliga kannan på bilden över, och de två ljus hållarna på bilden under. Från Ellos för endast 199kr. Ett riktigt klipp tycker jag :))






Jag har haft ögonen på dessa söta glas burkar som har dykt upp all var stans. Nu äntligen hittade jag dem på Lagerhaus för en riktigt fin peng. Och nu till påsken var det ju perfekt att fylla den ena med en massa godis....som ni ser på bilden har gått åt, fniss. Usch, den var ju full i Onsdags......hrmf.



Här har det i alla fall pysslats en del under veckan som gått och jag ska visa er vad jag har gjort för en lösning över altan dörren. Är faktiskt mycket nöjd och ser fram emot vad ni ska tycka :)) Idag smälte den allra sista snön från altanen och jag håller tummarna för sol imorn så jag kan få lite färg i nyllet.

Så som jag har letat efter en sån här söt liten mjölk kanna. Jag ser dem ju hemma hos så många utav er bloggerskor och har sucktat såååå. Marianne inne på sköna gröna har haft en hel del man jag har lyckats komma för sent till dem allihop. Men nu hittade jag en egen på en loppis i Haninge. Men vilket pris hon tog då. Jag avslöjar inte men dyyyyr var den. Nu e jag på jakt efter en som e lite större. Det tar ju aldrig slut, skratt.
Men visst e den söt!! Tänk med lite plockade blommor på räcket ute sen. Ahhhhh!!!!


Jag vill passa på att hälsa er alla en kanon påsk och en lång härlig ledighet förhoppningsvis :))